Rulouri cu noduri de drojdie
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, rulourile cu noduri de drojdie ar putea fi o rețetă excelentă lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 32 de porții cu 86 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați gălbenușuri de ou, unt, albuș și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca o pâine ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare includ pâine de toamnă cu drojdie de mere , pâine brună fără drojdie și pizza integrală fără drojdie cu usturoi prăjit, cartofi dulci și ceapă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și 2 lingurițe de zahăr în lapte cald; se lasa sa stea 5 minute.
Adăugați untul, sarea, gălbenușurile de ou, zahărul rămas și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Acoperiți și dați albușul la frigider.
Întoarceți aluatul pe o suprafață cu făină; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se aseaza intr-un bol uns cu unt, intorcand o data pentru a unge blatul. Se acopera cu folie de plastic si se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 1 ora.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în sferturi.
Rulați fiecare porție într-un buștean și tăiați fiecare buștean în opt bucăți de dimensiuni egale.
Pentru a forma noduri, rulați fiecare bucată într-un 10-inch. frânghie; legați într-un nod. Tuck se termină sub.
Pune toate rulourile pe o tavă mare unsă cu unt. (Rulourile vor fi apropiate.) Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ungeți albușul peste rulouri.
Coaceți la 350° timp de 10-13 minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tavă pe un grătar pentru a se răci.
Serviți cald sau la temperatura camerei.