Rulouri Clasice De Cină Moale
Rulourile clasice de cină moale ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 168 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Moi De Cină, Rulouri ușoare și moi pentru cină, și Rulouri Moi De Cină 100% Din Grâu Integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina, zahărul, drojdia și sarea în vasul unui mixer de stand și bateți pentru a combina; pune deoparte.Topiți 8 linguri de unt într-o cratiță mică la foc mic.
Se adaugă laptele și se încălzește până când amestecul este cald la atingere, dar nu fierbinte (între 105 și 115 F pe un termometru cu citire instantanee), aproximativ 1 minut.
Se toarnă peste amestecul de făină și se adaugă ouăle. Folosind un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu cârlig, amestecați la viteză medie-mică până când se combină, aproximativ 1 minut. Măriți viteza la mediu mare și bateți până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute. (Aluatul va fi lipicios.) Înveliți ușor un castron mare cu ulei vegetal.
Transferați aluatul în vas, întoarceți-l pentru a acoperi în ulei și acoperiți-l cu un prosop umed sau folie de plastic.
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră. Între timp, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru, împărțiți-l în 20 de bucăți (aproximativ 2 uncii fiecare) și acoperiți cu o bucată de folie de plastic unsă. Lucrând cu o bucată la un moment dat, formați-vă într-o rolă mică, cupând palma și rulând aluatul pe suprafața de lucru într-o bilă rotundă și strânsă.
Așezați pe foaia de copt pregătită și repetați cu bucățile de aluat rămase, distanțându-le la 3/4 inch. Acoperiți rulourile cu folie de plastic unsă și lăsați să crească într-un loc cald până când se ating doar unul pe celălalt și au dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră. Între timp, încălziți cuptorul la 350 km f și aranjați un suport în mijloc.Topiți restul de 2 linguri de unt și lăsați să se răcească ușor. Descoperiți rulourile și periați cu tot untul.
Coaceți până când fundul și vârfurile rulourilor sunt maronii aurii, rotind la jumătatea timpului de coacere, aproximativ 15 până la 20 de minute în total.
Lăsați să se răcească 10 minute pe foaia de copt, apoi serviți imediat sau transferați pe o grătar pentru a se răci complet.