Rulouri Asiatice De Vită
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin de orez, sos de soia, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Carne De Vită Asiatică "Rulouri De Primăvară, [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, și Rulouri Asiatice De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în 16 felii subțiri.
Combinați friptura, sosul de soia, 1 lingură de oțet, mirin și ulei de susan într-un vas superficial. Marinati friptura 10 minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada.
Așezați 1 felie de friptură pe o tăietură sau pe o suprafață de lucru; aranjați 3 bucăți de ceapă verde și 3 fâșii de ardei gras pe capătul feliei de friptură.
Rulați în sus; puneți deoparte, cu cusătura în jos. Repetați procedura cu fâșiile de friptură rămase, bucățile de ceapă și bucățile de ardei gras.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Așezați rulourile de vită în tigaie, cu cusătura în jos; gatiti 7 minute, rotind o data.
În timp ce rulourile de vită gătesc, aduceți marinada rezervată la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 1/2 linguri de oțet.
Stropiți sosul peste rulouri.
Combinați 3 căni de linguină gătită fierbinte, 1 lingură de ulei de canola, 1 1/2 lingurițe de ghimbir proaspăt decojit ras, 1 linguriță de ulei de susan închis, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de ardei roșu zdrobit.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este eseul Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier