Rulou de tort prăjit cu cinci condimente cu nucă de cocos cu compot de fructe tropicale
Cinci-Spice Toasted-Coconut Cake Roll cu compot de fructe tropicale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 240 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.02 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, extract de nucă de cocos, mango și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză cu nucă de cocos la cuptor cu compot de fructe tropicale, Salată De Fructe Tropicale Cu Nucă De Cocos Prăjită, și Salată De Fructe Tropicale Cu Creveți Pentru Copii Și Nucă De Cocos Prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, tapetați fundul unei tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, 6 linguri de zahăr granulat și pudra de cinci condimente, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați cremă de tartru și sare și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Sare
7
Adăugați 6 linguri de zahăr granulat, câte 2 linguri, bătând până se formează vârfuri tari. Bateți în suc și extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Suc
8
Cerneti 1/4 cana amestec de faina peste amestecul de albus de ou;pliați. Repetați procedura cu amestecul de făină rămas, 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
9
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se presară cu 1/3 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
11
Coaceți la 325 timp de 20 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Așezați un prosop curat peste o grătar mare; praf cu zahăr pudră. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei; întoarceți-vă pe prosop. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește timp de 3 minute. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Tigaie
13
Așezați, cu cusătura în jos, pe grătar; tort rece complet. Desfaceți tort, și scoateți prosop.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
14
Întindeți sorbetul peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare. Tort Reroll. Înfășurați tortul în folie de plastic; congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
4 Felii Subțiri De Salam
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
15
Pentru a pregăti compot, combinați mango, ananas, kiwi, zahăr brun și rom și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Ananas
Compot
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
ROM
16
Tăiați tortul în 16 felii și așezați 2 felii pe fiecare din cele 8 farfurii. Puneți aproximativ 1/4 cană compot peste fiecare porție și presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de nucă de cocos prăjită.