Rulou De Tort Cu Zmeură
Rulada de tort cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 144 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână făină de tort, suc de lămâie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Cu Zmeură, Rulou De Tort De Afine-Zmeură, și Rulou De Tort Cu Burete De Zmeură.
Instrucțiuni
Spray un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie cu spray de gătit; tapetați cu hârtie cerată și pulverizați din nou. Pune deoparte. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou, sucul de lămâie și sarea cu mixerul electric la viteză mică până se spumează. Adăugați treptat zahăr granulat, bătând la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Cu biciul sau racleta de cauciuc, împăturiți făina și coaja de lămâie, 1/4 cană la un moment dat, în amestec de albușuri de ou.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de euro timp de 12-15 minute sau până când tortul revine când este atins în centru. Se răcește pe sârmă timp de 5 minute. Acoperiți cu hârtie cerată, apoi un prosop de bucătărie și o foaie de copt sau o placă de pâine. Invertit pan astfel tort se află plat pe prosop. Îndepărtați ușor hârtia cerată de deasupra tortului. Începând cu capătul îngust, rola tort cu prosop, păstrarea prosop și hârtie cerată de jos presat la partea inferioară a tort.
Așezați tortul rulat pe raft pentru a se răci.
Pregătiți umplutura combinând răspândirea brânzei, vanilia și 2 linguri de topping bătut. Îndoiți ușor în toppingul bătut rămas. Acoperiți; refrigerați până când este gata de utilizare. Pentru a umple tort, cu grijă derula pe suprafață plană. Cu spatula, întindeți umplutura uniform peste tort până la 1/2 in. de margini.
Se presară cu 1-1 / 2 căni de zmeură. Folosind prosop pentru a ridica marginea tort, ușor rola ca înainte, de data aceasta trăgând departe prosop și hârtie cerată.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe platoul de servire. Chill.
Garnisiți cu zmeura rămasă și coaja de lămâie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul cu role. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.