Ouă Speciale Deviled

Ouă Speciale Deviled
Ouă speciale Deviled este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de garnitură: boia de ardei, ouă, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Ouă Speciale Deviled, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Fructe De Mare Deviled Speciale.

Instrucțiuni

1
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime; scoateți gălbenușurile într-un bol. Aranjați albii pe un platou de servire; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Mash gălbenușurile bine cu o furculiță. Se amestecă pansamentul la consistența dorită și se adaugă sare de usturoi după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De UsturoiSare De Usturoi
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
3
Lingura sau amestecul de gălbenuș de țeavă în alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Garnisiți după dorință; rece.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista