Rulou De Omletă La Cuptor
Rola de omletă la cuptor ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 202 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de ouă, făină, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Încercați Rulou De Omletă La Cuptor, Rulou De Omletă Cu Șuncă Și Brânză La Cuptor, și Rulou de omletă cu șuncă și brânză la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un blender, combinați ouăle, laptele, făina, sarea și piperul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă în tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, aproximativ 20 de minute.
Slăbiți cu grijă marginile omletei din tigaie. Pornind de la marginea scurtă a tigaiei, înfășurați cu grijă omleta.
Așezați cusătura de omletă cu fața în jos pe o farfurie de servire și tăiați-o în 6 bucăți de dimensiuni egale.