Rulou De Dovleac Umplut Încântător
O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, cremă de brânză, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Rețete similare includ Rulou De Ou Umplut Cu Brânză, Fructe Umplute Tortilla Roll Up-Uri, și Rulou De Tort Umplut Cu Caise.
Instrucțiuni
Bateți ouăle într-un castron.
Adăugați zahărul, dovleacul conservat, scorțișoara, făina și bicarbonatul de sodiu în castron.
Pulverizați foaia de copt și puneți o foaie de hârtie de ceară. Pulverizați și hârtia de ceară cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de dovleac pe hârtia de ceară și se întinde uniform.
Coaceți la 375 timp de 15 minute.
Răsturnați foaia de copt pe un prosop de ceai care este presărat cu zahăr pudră pentru a elibera stratul de dovleac (încă pe hârtia de ceară).
Rulați prosopul și lăsați să se răcească. Odată ce stratul de dovleac s-a răcit, derulați prosopul și îndepărtați hârtia de ceară.
Se amestecă împreună crema de brânză, vanilie, unt și zahăr alimentat și se întinde umplutura peste stratul de dovleac.
Rulați stratul de dovleac acoperit cu umplutură pentru a forma ruloul de dovleac. Dați la frigider și serviți!