Rulou De Dovleac Cu Vanilie Bourbon
O porție conține 579 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, amestec de prăjituri, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou de scorțișoară de vanilie dutch Baby cu compot de Bourbon de mere și glazură de brânză cremă, Plăcintă Cu Dovleac Cu Vanilie-Bourbon, și Clătite de dovleac cu sirop de arțar de vanilie Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Linia de 15x10x1-inch tigaie cu hârtie cerată; hârtie de pulverizare cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu biciul până la pufos și galben deschis, aproximativ 2 minute.
Adăugați dovleac, amestec de tort uscat, scorțișoară și nucșoară; se amestecă până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaie, răspândindu-se uniform în colțuri.
Coaceți 10 până la 14 minute sau până când centrul tortului revine când este ușor atins. Slăbiți imediat tortul de pe părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-l cu susul în jos pe prosopul de vase presărat generos cu zahăr pudră.
Îndepărtați tigaia și hârtia cerată. Rotiți cu grijă tortul în prosop. Se răcește complet pe suportul de răcire, cu cusătura în jos, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de glazură cu un mixer electric la viteză medie până când glazura este netedă și răspândită.
Desfaceți cu grijă tortul răcit și îndepărtați prosopul.
Răspândiți aproximativ două treimi din glazură peste tort până la 1/2 inch de margini.
Rulați tortul; așezați cu grijă pe farfuria de servire. Înghețați cu glazura rămasă. Capac; refrigerați 4 ore sau până când este setat.