Rețeta de Rollatini de vinete poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 30 de minute . Această rețetă are 5 porții și costă 2,86 USD per porție. O porție conține 679 de calorii , 35 g de proteine și 42 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați sare, ceapă, busuioc și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 64% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parmigiana de vinete clasică (mai ușoară) , Vinete marinate asiatice și „Chips” de vinete ușoare și captivante .
Instrucțiuni
1
Curățați și tăiați vinetele pe lungime în cincisprezece felii de 1/8 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Puneți într-o strecurătoare deasupra unei farfurii; presărați cu sare și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se lasă să stea 30 de minute.
4
Între timp, pentru sos, într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Încorporați restul ingredientelor. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, 20-25 de minute sau până când aromele se omogenizează, amestecând ocazional. Clătiți și scurgeți vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Usturoi Goya®
6
Într-un bol mare, combinați ingredientele pentru umplutură; puneți deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Puneți ouăle într-un bol puțin adânc. Într-un alt bol puțin adânc, combinați pesmetul, 1/2 cană de parmezan, usturoiul, pătrunjelul, sarea și piperul. Treceți vinetele prin ouă, apoi prin amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Într-o tigaie electrică, încălziți 1,2 cm de ulei până la 19°C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Prăjiți vinetele în tranșe, câte 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
10
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
11
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Puneți o cană de sos într-o tavă de copt neunsă de 33x23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
13
Întindeți 2 linguri rotunde de umplutură peste fiecare felie de vinete. Rulați cu grijă și așezați cu cusătura în jos în tava de copt. Turnați sosul rămas peste rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
14
Presărați cu parmezanul rămas. Acoperiți și coaceți 30-35 de minute sau până când face bule.