Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi

Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi
Nevoie de un felul principal דל פחמימות,? Brânza de capră și Rulada de pui umplută cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 1253 calorii, 82G de proteine, și 96G de grăsime. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rozmarin, pesmet obișnuit, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, Brânză de capră și piept de pui umplut cu ierburi, și Ruladă de pui / cartofi dulci cu sos de brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un bol de amestecare, combinați spanacul, brânza de capră, migdalele, pesmetul și usturoiul. Condimentează cu sare și piper și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(23)(23)
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Într-un alt bol, combinați untul, pătrunjelul, rozmarinul, cimbrul și coaja de lămâie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Așezați pieptul de pui în jos. Se taie prin piele de-a lungul coloanei vertebrale a puiului, tăind prin piele. Folosind cuțitul și degetele de dezosare, eliberați pielea de pui, pescuind cuțitul spre carnea puiului. După ce ați slăbit pielea din partea din spate, întoarceți puiul, astfel încât să fie cu pieptul în sus și să tăiați centrul sânului. Folosind cuțitul și degetele de dezosare, trageți înapoi pielea din fiecare parte. Odată ce ajungeți la picioare și aripi, tăiați în jurul fiecărei bucăți pentru a elibera pielea din articulație. Ia-ți timp, acest lucru necesită practică și nu trebuie să fie perfect, vrem doar cât mai multă piele posibil. După ce ați îndepărtat pielea de pe fiecare parte a puiului, puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Scoateți fiecare sân de la găini luând cuțitul de dezosare și urmând osul sânului pe fiecare parte. Utilizați oasele ca ghid natural, urmați-l până la capăt pentru a îndepărta sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Odată ce sânii sunt îndepărtați, fluturați fiecare sân tăind în cea mai groasă parte a sânului orizontal, creând un buzunar, cum ar fi deschiderea unei cărți. Odată fluturat, așezați fiecare sân între 2 straturi de folie de plastic și, folosind un ciocan de carne, lăsați până când are o grosime de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
7
Așezați pieptul de pui plat și presărați-le cu sare și piper. Împărțiți umplutura de brânză de capră herbată între cei 4 sâni, așezând amestecul de umplutură spre treimea inferioară a sânului, cea mai apropiată de punctul său cel mai îngust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8
Rotiți pieptul în jurul umpluturii, înfășurându-vă în capete în timp ce vă rotiți, ca și cum ați face un burrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Așezați pielea de pui și împărțiți untul de plante între ele, așezând untul chiar sub punctul central al pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
10
Așezați pieptul rulat direct deasupra untului și apoi înfășurați pielea în jurul puiului, învelind capetele, repetând același proces pe care l-ați făcut pentru a rostogoli sânii. Odată rulat, fixați pielea cu 3 scobitori, una la mijloc și una la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
11
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați ruladele și căutați pe toate părțile până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
13
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când temperatura internă este de 165 grade F și sucurile se limpezesc, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Lăsați puiul să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
15
Scoateți scobitorii, feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista