Rețeta Rulada de lămâie ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 151 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 38 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, gelatină pudră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ruladă De Lămâie Cu Nucă De Cocos, Ruladă de bezea cu migdale și lămâie, și Ruladă extremă de lămâie și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați gelatină peste 1 lingură. suc de lămâie într-un castron. Puneți o sită peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
2
Se amestecă ingredientele rămase într-o cratiță grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se pune la foc mediu-mic și se gătește, amestecând continuu, până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 7 până la 10 minute. Nu fierbeți.
4
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se omogenizează. Se strecoară în castron. Aruncați solidele. Acoperiți vasul cu folie de plastic, apăsând pe suprafață. Se răcește până se întărește, cel puțin 4 ore. (Se poate face până la 5 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
1
Așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 191°. tapetați o foaie de copt cu margini de 15 x 10 1/2 inch cu pergament, permițând marginilor să atârne cu 2 inci pe capetele scurte. Ceață cu spray de gătit; praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea pentru a combina. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți ouăle, zahărul și extractele până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Cerneti jumatate din amestecul de faina deasupra;pliați ușor. Repetați cu amestecul de făină rămas. Îndoiți în zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Întindeți aluatul uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Scoateți-l pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
6
Rulați un cuțit în jurul marginilor tortului; lasa sa se raceasca 5 minute. Cerneti 1 1/2 Lingura. zaharul cofetarilor peste tort; acoperiți cu un prosop curat. Setați o foaie de copt deasupra prosopului; inversați tortul pe prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
7
Scoateți foaia. Îndepărtați ușor pergamentul.
8
Presărați tortul cu zahărul rămas al cofetarilor. Tăiați marginile clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
9
Rulați tortul cu prosop, începând de la 1 capăt scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Așezați pe un raft, cu cusătura în jos.
11
Se lasă să se răcească 15 minute.
12
Faceți glazură: folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză medie până la lumină, aproximativ 1 minut. Răzuiește bolul. Cu mixerul la foc mic, bateți în cremă de brânză până nu rămân cocoloașe, aproximativ 2 minute. (Nu exagera.) Se amestecă coaja și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Glazura
Vanilie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
13
Desfaceți ușor tortul.
14
Se întinde cu 1 cană umplutură, lăsând o margine de 1 inch la 1 dintre capetele scurte. (Veți avea umplutură rămasă; acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Rotiți tortul înapoi, începând de la capăt cu umplerea la culoare până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
16
Transferați pe platou, cu cusătura în jos.
17
Întindeți glazura pe toate părțile. Acoperiți cu folie de plastic; la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
18
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.