Ruladă De Lămâie

Ruladă De Lămâie
Rețeta Rulada de lămâie ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 151 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 38 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, gelatină pudră, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ruladă De Lămâie Cu Nucă De Cocos, Ruladă de bezea cu migdale și lămâie, și Ruladă extremă de lămâie și ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatină peste 1 lingură. suc de lămâie într-un castron. Puneți o sită peste un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Se amestecă ingredientele rămase într-o cratiță grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se pune la foc mediu-mic și se gătește, amestecând continuu, până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, 7 până la 10 minute. Nu fierbeți.
4
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se omogenizează. Se strecoară în castron. Aruncați solidele. Acoperiți vasul cu folie de plastic, apăsând pe suprafață. Se răcește până se întărește, cel puțin 4 ore. (Se poate face până la 5 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Așezați raftul în treimea inferioară a cuptorului; preîncălziți la 191°. tapetați o foaie de copt cu margini de 15 x 10 1/2 inch cu pergament, permițând marginilor să atârne cu 2 inci pe capetele scurte. Ceață cu spray de gătit; praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți făina, praful de copt și sarea pentru a combina. Într-un castron mare, folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți ouăle, zahărul și extractele până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Cerneti jumatate din amestecul de faina deasupra;pliați ușor. Repetați cu amestecul de făină rămas. Îndoiți în zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Întindeți aluatul uniform pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Scoateți-l pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
6
Rulați un cuțit în jurul marginilor tortului; lasa sa se raceasca 5 minute. Cerneti 1 1/2 Lingura. zaharul cofetarilor peste tort; acoperiți cu un prosop curat. Setați o foaie de copt deasupra prosopului; inversați tortul pe prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
7
Scoateți foaia. Îndepărtați ușor pergamentul.
8
Presărați tortul cu zahărul rămas al cofetarilor. Tăiați marginile clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
9
Rulați tortul cu prosop, începând de la 1 capăt scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Așezați pe un raft, cu cusătura în jos.
11
Se lasă să se răcească 15 minute.
12
Faceți glazură: folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul la viteză medie până la lumină, aproximativ 1 minut. Răzuiește bolul. Cu mixerul la foc mic, bateți în cremă de brânză până nu rămân cocoloașe, aproximativ 2 minute. (Nu exagera.) Se amestecă coaja și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
13
Desfaceți ușor tortul.
14
Se întinde cu 1 cană umplutură, lăsând o margine de 1 inch la 1 dintre capetele scurte. (Veți avea umplutură rămasă; acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Rotiți tortul înapoi, începând de la capăt cu umplerea la culoare până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
16
Transferați pe platou, cu cusătura în jos.
17
Întindeți glazura pe toate părțile. Acoperiți cu folie de plastic; la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
18
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
19
Garnisiți cu căpșuni, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista