Ruladă de Halibut, somon și Crab din Alaska

Ruladă de Halibut, somon și Crab din Alaska
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Halibutul din Alaska, somonul și Rulada de Crab ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 938 calorii, 49G de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.47 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză brie, halibut din Alaska, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Terina de pește din halibut și somon Gefilte de Ellyn Goodrich (Pareve), Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de cremă de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe, și Tacos De Halibut Din Alaska pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați halibutul și somonul în greutăți adecvate, acoperiți fiecare bucată cu folie de plastic și lăsați-o cu partea plată a unui tenderizer de carne sau ciocan de carne, la o grosime de 1/4 inci. Într-un castron mic combinați carnea de crab, brânza Brie, 1 lingură de ierburi proaspete tocate, 1 lingură de ceapă, 1 linguriță de usturoi tocat și sare și piper, după gust. Condimentează ambele părți ale halibutului cu sare, piper și unele dintre ierburile proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
CrabmeatCrabmeat
HalibutHalibut
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Așezați-vă pe o bucată individuală de folie de plastic, de două ori mai mare decât bucata de pește, cu carnea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Așezați bucata de somon deasupra halibutului, direct în mijloc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HalibutHalibut
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Întindeți 1/4 din amestecul de crab și Brie în mijlocul somonului. Faceți acest lucru cu toate cele 4 bucăți de pește. Luați folie de plastic pe care se așează peștele și înfășurați peștele într-o rolă strânsă, răsuciți capetele pentru a face un "tub". La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
CrabiCrabi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Aruncați igname, usturoi tocat aproximativ, crengute de cimbru și ulei de măsline într-un bol până când sunt complet acoperite. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Se întinde uniform pe o tigaie și se prăjește într-un cuptor de 350 grade F timp de 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie. În timp ce igname sunt prăjire combina Riesling și 2 linguri eșalotă într-o cratiță mică. Reduceți cu 3/4 la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Bateți untul puțin câte puțin până când se combină complet. Odată ce tot untul este bătut, scoateți-l de pe foc și condimentați cu sare. Când ignamele au rămas aproximativ 10 minute pentru a termina, luați rulouri de pește din frigider și feliați fiecare rolă în 3 sau 5 secțiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Îndepărtați folia de plastic după tăiere și așezați șindrila pe o tavă de foaie bine unsă și puneți-o în cuptor cu igname. Când se termină ignamele, ar trebui să se facă și peștele. În timp ce peștele și ignamele se gătesc, încălziți tigaia cu 1 lingură de unt întreg. Odată fierbinți, aruncați ciupercile în tigaie și sotati la foc mediu-mare până când sunt crocante și fragede. Se condimentează cu 1 lingură de ceapă, 1/2 linguriță de usturoi tocat, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți igname și pește din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Așezați o matriță inelară de 3 sau 4 inci în centrul plăcii și umpleți-o cu hash de ignam prăjit, apăsând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
YamYam
12
Îndepărtați matrița inelului.
13
Așezați amestecul de ciuperci deasupra tortului de ignam, permițându-i să se vărsă ușor peste lateral. Luați rola de pește și șindrilă în față și în sus tort de ignam, creând o anumită înălțime cu bucata din spate de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
YamYam
14
Stropiți untul Riesling de 1 uncie peste marginile frontale ale feliilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
15
Garnisiți cu 2 crenguțe de arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista