Ruladă de Halibut, somon și Crab din Alaska

Ruladă de Halibut, somon și Crab din Alaska
Nevoie de un curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Halibutul din Alaska, somonul și Rulada de Crab ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 938 calorii, 49G de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.47 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză brie, halibut din Alaska, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Terina de pește din halibut și somon Gefilte de Ellyn Goodrich (Pareve), Ruladă de tort de Crab Halibut cu sos de cremă de lămâie, fasole verde și cartofi prăjiți cu trufe, și Tacos De Halibut Din Alaska pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați halibutul și somonul în greutăți adecvate, acoperiți fiecare bucată cu folie de plastic și lăsați-o cu partea plată a unui tenderizer de carne sau ciocan de carne, la o grosime de 1/4 inci. Într-un castron mic combinați carnea de crab, brânza Brie, 1 lingură de ierburi proaspete tocate, 1 lingură de ceapă, 1 linguriță de usturoi tocat și sare și piper, după gust. Condimentează ambele părți ale halibutului cu sare, piper și unele dintre ierburile proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
CrabmeatCrabmeat
HalibutHalibut
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Așezați-vă pe o bucată individuală de folie de plastic, de două ori mai mare decât bucata de pește, cu carnea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Așezați bucata de somon deasupra halibutului, direct în mijloc. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
HalibutHalibut
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Întindeți 1/4 din amestecul de crab și Brie în mijlocul somonului. Faceți acest lucru cu toate cele 4 bucăți de pește. Luați folie de plastic pe care se așează peștele și înfășurați peștele într-o rolă strânsă, răsuciți capetele pentru a face un "tub". La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
CrabiCrabi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Aruncați igname, usturoi tocat aproximativ, crengute de cimbru și ulei de măsline într-un bol până când sunt complet acoperite. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se întinde uniform pe o tigaie și se prăjește într-un cuptor de 350 grade F timp de 15 până la 20 de minute sau până se înmoaie. În timp ce igname sunt prăjire combina Riesling și 2 linguri eșalotă într-o cratiță mică. Reduceți cu 3/4 la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Bateți untul puțin câte puțin până când se combină complet. Odată ce tot untul este bătut, scoateți-l de pe foc și condimentați cu sare. Când ignamele au rămas aproximativ 10 minute pentru a termina, luați rulouri de pește din frigider și feliați fiecare rolă în 3 sau 5 secțiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Îndepărtați folia de plastic după tăiere și așezați șindrila pe o tavă de foaie bine unsă și puneți-o în cuptor cu igname. Când se termină ignamele, ar trebui să se facă și peștele. În timp ce peștele și ignamele se gătesc, încălziți tigaia cu 1 lingură de unt întreg. Odată fierbinți, aruncați ciupercile în tigaie și sotati la foc mediu-mare până când sunt crocante și fragede. Se condimentează cu 1 lingură de ceapă, 1/2 linguriță de usturoi tocat, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Scoateți igname și pește din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Așezați o matriță inelară de 3 sau 4 inci în centrul plăcii și umpleți-o cu hash de ignam prăjit, apăsând ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
YamYam
12
Îndepărtați matrița inelului.
13
Așezați amestecul de ciuperci deasupra tortului de ignam, permițându-i să se vărsă ușor peste lateral. Luați rola de pește și șindrilă în față și în sus tort de ignam, creând o anumită înălțime cu bucata din spate de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
YamYam
14
Stropiți untul Riesling de 1 uncie peste marginile frontale ale feliilor de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
15
Garnisiți cu 2 crenguțe de arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista