Ruladă de cartofi și Escarole: Involtino di Patate e Escarole

Ruladă de cartofi și Escarole: Involtino di Patate e Escarole
Rulada de cartofi și Escarole: Involtino di Patate e Escarole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, sare, escarole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană), Confit de picior de pui cu cartofi și Escarole, și Somon prăjit cu lămâie cu escarol, sparanghel și cartofi.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa usor sarata pentru a acoperi pana cand cartofii sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se scurge și se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță, se toacă cu mâna și se lasă să se răcească mai departe.
3
Adăugați 1 linguriță de sare, făina și ouăle și amestecați bine pentru a forma o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Întindeți acest amestec pe o foaie de pânză de brânză curată, pentru a forma un dreptunghi care măsoară 15 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați escarolul, piperul și 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând, timp de 5 minute sau până când cea mai mare parte a umidității s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Întindeți acest amestec peste dreptunghiul cartofului, lăsând o margine de 1/2 inci pe perimetru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
9
Rotiți calea scurtă, folosind cheesecloth-ul ca instrument de rulare, astfel încât dreptunghiul cartofului să aibă forma unei role de jeleu. Înfășurați ruloul în tifon și fixați capetele cu șnur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
10
Într-un braconier de pește sau oală suficient de mare pentru a ține rola, aduceți 2 litri de apă la fiert și adăugați 1 lingură de sare. Coborâți ușor rola în apă și reveniți la fierbere. Coborâți la foc mic și acoperiți. Gatiti 45 de minute pana la 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Transferați ruloul într-un vas cald și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Scoateți cheesecloth-ul, tăiați ruloul în 12 felii și stropiți untul topit și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista