Rulada de dovleac

Rulada de dovleac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Pumpkin Roll. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 380 de calorii. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. 585 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, cremă de brânză, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de lingură de 41%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Roll Roll Pumpkin Cheesecake, Pumpkin Cheesecake French Toast Roll-ups cu sos de condimente de dovleac și Pumpkin Roll.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă cu jeleu (foaie mare de prăjituri cu părți laterale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Cesti De Inghetata De Cafea, Moale5 Cesti De Inghetata De Cafea, Moale
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Tuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu ZaharTuburi Fiecare) Aluat Congelat De Biscuiti Cu Zahar
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
2
Într-un castron, bateți ouăle la maxim timp de cinci minute. Adăugați treptat zahăr alb, dovleac și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere De Tartă Nedecojite, Tăiate JulienMere De Tartă Nedecojite, Tăiate Julien
Cristale De Zahar Grosier, Pentru DecorCristale De Zahar Grosier, Pentru Decor
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)2/3 Cană Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
3
Adăugați făină, scorțișoară, sare, praf de copt și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Suc De Lămâie, Plus 1/3 Cană1/4 Cană Suc De Lămâie, Plus 1/3 Cană
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Pere Asiatice, Câte 3, SpălatePere Asiatice, Câte 3, Spălate
1 1/8 C. Zahar Alb1 1/8 C. Zahar Alb
Ceapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele EgaleCeapa Galbena, Tocata Grosier In Bucatele Egale
4
Întindeți aluatul uniform în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și Suc De 1/2 Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin3 Uncii (1/4 Cană) Nuci De Pin
5
Presărați nuci pecan uniform deasupra și apăsați ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când reacționează la atingere. Slăbiți marginile cu un cuțit. Se răstoarnă pe două șervețele care au fost stropite cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Caramel, Tocate MăruntChipsuri De Caramel, Tocate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Snur De Bucătărie Sau Sfoară De MăcelarSnur De Bucătărie Sau Sfoară De Măcelar
CuțitCuțit
7
Rulați tortul și lăsați să se răcească aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
1
Se amestecă zahărul de cofetă, vanilia, untul sau margarina și crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Caramel, Tocate MăruntChipsuri De Caramel, Tocate Mărunt
Cutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțităCutie De Umplutură De Plăcintă Cu Afine, împărțită
Ambalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și VermicelliAmbalați Amestecul De Orez Gratinat Cu Broccoli și Vermicelli
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
2
Desfaceți prăjitura de dovleac când se răcește și întindeți-o cu umplutură. Rulați din nou și împingeți prosopul deoparte. Desfășurați o foaie lungă de hârtie cerată. Pune rulada de dovleac pe hârtie cerată. Pudrați rulada de dovleac cu zahăr pudră. Răsuciți capetele hârtiei cerate ca pe o bomboană. Pune rulada de dovleac la frigider și răcește peste noapte. Înainte de a tăia felii, pudrați cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Caramel, Tocate MăruntChipsuri De Caramel, Tocate Mărunt
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci
2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)2 Pachete încălziți și Serviți Rulouri Demontabile (24 Rulouri)
3
Servit rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Rulourile de dovleac pot fi asociate cu Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista