Rula cu carne de broccoli
Reteta Rulada cu carne de broccoli se poate face in aproximativ 1 ora si 40 de minute . Pentru 1,58 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 268 de calorii . Un amestec de carne de vită, ketchup, șuncă delicată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 58% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt ravioli la cuptor și sos de carne , verdeață de sfeclă și porumb proaspăt pentru copii în ardei iute din carne roșie și frikadellen germane de carne .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ouăle, laptele, ketchup-ul, pesmetul, 1/2 linguriță de sare, piper și oregano. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Pe o bucată de folie rezistentă, tamponați amestecul de carne de vită într-un 12 inchi. x 10 inchi. dreptunghi. Acoperiți cu broccoli până la 1/2 inch de margini.
Se presară cu sare rămasă. Top cu șuncă.
Rulați tip jeleu, începând cu o parte scurtă și decojind folia în timp ce rulați. Sigilați cusătura și capete.
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1-1/4 ore sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne indică 160°; scurgere.
Coaceți încă 1 minut sau până când brânza se topește.