Rugelach Fără Zahăr

Rugelach fără zahăr necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 79 calorii. 101 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți cremă de brânză, nuci, fructe tartinabile de caise și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Rugelach De Ciocolată (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), Sos Thousand Island (fără Gluten ,fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), și Mousse de ciocolată fără zahăr fără conținut scăzut de carbohidrați {GIVEAWAY: noua carte de bucate a mamei fără zahăr} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Crema împreună margarina și crema de brânză în vasul unui mixer electric. Amestecați în vanilie.
Se amestecă făina. Se răcește aluatul.
Se amestecă împreună stafidele tocate, nucile tocate și scorțișoara. Dacă aveți un robot de bucătărie, așezați nucile întregi și stafidele în castron, presărați scorțișoara și tocați-le împreună procesând în impulsuri scurte.
Împărțiți aluatul în 4 porții egale.
Rulează fiecare porție într - un cerc de 10-12 inci cu grosimea de 1/8 inci pe o placă ușor făinoasă sau între două foi de hârtie cerată.
Întindeți un strat ușor de conserve (aproximativ 2 linguri) pe fiecare cerc de aluat.
Presărați fiecare cerc cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de nuci-stafide-scorțișoară tocat.
Tăiați fiecare cerc în 16 pene folosind un tăietor de patiserie sau un tăietor de pizza.
Rotiți fiecare pană de la bază la punct.
Așezați punctul în jos pe o foaie de copt ușor unsă sau căptușită cu pergament.
Coaceți timp de 15-17 minute la 375 grade F (sau până la aur).
Scoateți la rafturi pentru a se răci.