Rugelach De Fructe
Rugelach de fructe este un vegetarian rețetă cu 60 de porții. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 74 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână migdale, cremă de brânză, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Rugelach De Fructe, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până când aluatul lasă părțile laterale ale bolului. Împărțiți aluatul în 8 porții, modelând fiecare porție într-o bilă. Înfășurați separat în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Îndepărtați 1 porție de aluat și rulați într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Se întinde cu 1/4 cană de conserve de caise, lăsând în centru un cerc de 2 inci de aluat neacoperit.
Presarati conservele cu 2 linguri de migdale.
Tăiați cercul în 8 pene și înfășurați pene, începând de la un capăt larg.
Așezați, cu fața în jos, pe o foaie de copt ușor unsă, curbându-se în formă de semilună. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase, conservele și migdalele.
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați peste fiecare semilună.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până devin aurii.
Transferați pe rafturi pentru a se răci.
Rugelach de mere: topiți 1/4 cană de unt sau margarină într-o tigaie mare; adăugați 4 mere mari Granny Smith, curățate și tocate mărunt și 1 cană de zahăr. Gatiti, amestecand constant, 5 pana la 7 minute sau pana cand amestecul este gros si auriu. Mișto. Înlocuiți conservele de caise. Înlocuiți 1 cană de nuci pecan tocate, prăjite, pentru migdale.