Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rugelach, Rugelach, și pentru Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o lingură de lemn, amestecați untul înmuiat și crema de brânză până se combină bine. (Alternativ, puteți înmuia crema de brânză și untul cremându-le împreună cu accesoriul cu palete al mixerului dvs. de suport.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Un Praf Mare De Sare Fină
2
Adăugați făina, zahărul și sarea și amestecați până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Așezați două bucăți de folie de plastic de cel puțin 16 x 12 inci. Formați fiecare jumătate de aluat într-un bloc dreptunghiular de aluat de 6 x 3 inci. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 2 ore și până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Când este gata de rulat, scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea pe blat timp de aproximativ 30 de minute sau până când este suficient de maleabil pentru a se rostogoli. Între timp, așezați 2 rafturi pentru cuptor în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Pentru a umple: într-un castron mediu, combinați zahărul și scorțișoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Rulați fiecare bloc de aluat între două foi de hârtie pergament sau folie de plastic într - un dreptunghi de 12 x 18 inci, gros de aproximativ 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Se pune la congelator timp de 10 minute până când este ușor ferm (aluatul rugelach poate fi lăsat la congelator până la 2 săptămâni, bine înfășurat). Reveniți la contor și scoateți foaia superioară de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Presărați jumătate din zahărul de scorțișoară uniform, astfel încât suprafața să fie ușor acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
10
Întindeți jumătate din pasta de fasole roșie într-o bandă lată de 1/2 inch pe un capăt lung al dreptunghiului. Rulați cu grijă aluatul în sus, începând de la sfârșit cu pasta de fasole roșie într-un baston mare. Congelați din nou aluatul timp de cel puțin 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Cereale Rainbowy Puffs
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați aluatul în segmente de 3/4 până la 1 inch și congelați din nou timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când fundul se rumeneste profund.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră. Rugelach rămas poate fi păstrat într-un recipient etanș până la 4 zile.