Rugelach De Caise-Migdale
Rugelach de caise-migdale necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 435 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, conserve de caise, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cais Pecan Rugelach, Rugelach Cu Umplutură De Caise Și Fistic, și Ciocolata alba Cais Rugelach (Cornulete cu gem) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Pulse făină și următoarele 3 ingrediente într-un procesor de alimente 3 sau 4 ori până când aluatul formează o minge mică și frunze părți ale castron. Împărțiți aluatul în 8 porții, modelând fiecare porție într-o bilă. Înfășurați fiecare bilă separat în folie de plastic și răciți 1 până la 24 de ore.
Căldura se păstrează într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până la cald.
Rotiți 1 bilă de aluat într-un cerc de 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ungeți aluatul cu 1 până la 2 linguri. conserve calde.
Se Presara 2 Linguri. pecan peste conserve pe aluat.
Tăiați cercul în 8 pene și rotiți pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Așezați, îndreptați părțile în jos, pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament ușor unsă. Repetați procedura cu bilele de aluat rămase, conservele și migdalele.
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați peste crescenți.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până la auriu.
Scoateți din foile de copt și transferați-le pe rafturi. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute).