Rugelach Cu Stafide De Scorțișoară
Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sos de afine, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cinnamon Rugelach, Cinnamon Brickle Rugelach, și Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele de patiserie și împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Se modelează în bile, se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Presărați puțină făină pe o suprafață plană. Luați fiecare bilă și întindeți-o într-un cerc de 12 inci, pudrând cu făină după cum este necesar pentru a împiedica aluatul să se lipească.
Așezați 2 linguri de sos de afine pe fiecare rundă de patiserie, acoperind un cerc de 6 inci în centrul acestuia.
Combinați toate celelalte ingrediente de umplere și lingurați o cană din ea pe fiecare rundă, răspândind uniform la un centimetru de margine.
Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit, tăiați în 16 triunghiuri, tăiați aluatul ca o plăcintă.
Începând de la marginea exterioară, rotiți fiecare triunghi spre centru și așezați-l pe o foaie de biscuiți unsă cu capătul mic al triunghiului în partea de jos.
Când toate triunghiurile sunt rulate, pudrați blaturile cu amestecul de scorțișoară-zahăr și coaceți într-un cuptor de 325 km F timp de 20 până la 25 de minute, până când blaturile sunt maronii aurii.