Rugalach De Migdale De Caise

Rugalach De Migdale De Caise
Nevoie de un lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Rugalach de migdale de caise ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Un amestec de unt, gem de caise, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caise Raisin Rugalach, Rugalac, și Rugalac.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul în făină și amestecați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Tăiați crema de brânză în cuburi mici și frecați în amestecul de făină-unt. Frământați până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Tăiați aluatul în jumătate, înfășurați fiecare jumătate în folie de plastic și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Pentru a face umplutura: amestecați gemul de caise până se întinde. Într-un castron combinați zahărul cu nucile tocate și coaja de lămâie rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pentru a asambla: pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare jumătate de aluat. Cu cât cercul este mai mare și mai subțire, cu atât cookie-urile vor fi mai clare. Fiecare cerc trebuie să aibă cel puțin 9 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
7
Întindeți fiecare cerc cu gem și presărați cu amestecul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
GemGem
8
Tăiați fiecare cerc în douăsprezece pene.
9
Rulați fiecare pană strâns de la marginile exterioare. Întoarceți ușor marginile pentru a forma o semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Așezați semilune pe o foaie de copt tapetată cu pergament la aproximativ 1 inch distanță. Repetați până când toate cookie-urile sunt modelate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Bateți oul și periați fursecurile cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
13
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
14
Coaceți fursecurile timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați cookie-urile să se răcească pe sârmă, apoi praf cu zahăr de cofetărie cernut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista