Rubin ' s Reuben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Reuben Dip, Ruben, și Fierbinte Reuben Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru piept: într-o oală mare, combinați sarea, zahărul, boabele de piper, fructele de ienupăr, ienibaharul, cuișoarele, semințele de muștar, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară și acoperiți cu 2 galoane apă. Aduceți amestecul la fierbere, îndepărtați-l de pe foc și răciți-l la 40 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Umpleți un injector de marinată cu o parte din saramură și injectați pieptul cu atâta saramură cât va ține. Scufundați pieptul în saramura rămasă și păstrați-l într-un vas de copt, acoperit, la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați pieptul într-o tigaie mare de prăjire și acoperiți-l cu cât mai mult din lichidul sărat pe care îl va ține tigaia. Acoperiți tigaia cu folie și introduceți-o în cuptor până când este fragedă și medie-rară, aproximativ 2 ore. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 130 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți pieptul din cuptor, așezați-l pe un platou și/sau o tăietură și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați pieptul să se odihnească timp de 1 oră. Feliați cât mai subțire posibil.
7
Pentru a servi: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți pâinea de secară și așezați-o pe o foaie de copt. Top cu 6 uncii felii subtiri piept, unele bere fiert varză acră și o felie de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pâine De Secară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți Rubens până când brânza este topită și încălzită, aproximativ 5 minute. Sus cu pansament Rusesc afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Încălziți o tigaie la foc mediu, adăugați slănina și dați grăsimea, gătind până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți slănina din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Se adaugă ceapa și se sotează în grăsimea de slănină până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați varza, zahărul, berea și frunza de dafin și fierbeți până când aproape tot lichidul a dispărut, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Grăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
14
Adăugați slănina înapoi în tigaie pentru a se încălzi și reglați condimentul cu sare, piper și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
15
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron și se răcește în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat