Rubin ' s Reuben

Rubin ' s Reuben
Rubin ' s Reuben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Reuben Dip, Ruben, și Fierbinte Reuben Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru piept: într-o oală mare, combinați sarea, zahărul, boabele de piper, fructele de ienupăr, ienibaharul, cuișoarele, semințele de muștar, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară și acoperiți cu 2 galoane apă. Aduceți amestecul la fierbere, îndepărtați-l de pe foc și răciți-l la 40 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Umpleți un injector de marinată cu o parte din saramură și injectați pieptul cu atâta saramură cât va ține. Scufundați pieptul în saramura rămasă și păstrați-l într-un vas de copt, acoperit, la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Așezați pieptul într-o tigaie mare de prăjire și acoperiți-l cu cât mai mult din lichidul sărat pe care îl va ține tigaia. Acoperiți tigaia cu folie și introduceți-o în cuptor până când este fragedă și medie-rară, aproximativ 2 ore. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 130 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Scoateți pieptul din cuptor, așezați-l pe un platou și/sau o tăietură și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Lăsați pieptul să se odihnească timp de 1 oră. Feliați cât mai subțire posibil.
7
Pentru a servi: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Ungeți pâinea de secară și așezați-o pe o foaie de copt. Top cu 6 uncii felii subtiri piept, unele bere fiert varză acră și o felie de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pâine De SecarăPâine De Secară
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți Rubens până când brânza este topită și încălzită, aproximativ 5 minute. Sus cu pansament Rusesc afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Încălziți o tigaie la foc mediu, adăugați slănina și dați grăsimea, gătind până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Scoateți slănina din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se adaugă ceapa și se sotează în grăsimea de slănină până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați varza, zahărul, berea și frunza de dafin și fierbeți până când aproape tot lichidul a dispărut, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
14
Adăugați slănina înapoi în tigaie pentru a se încălzi și reglați condimentul cu sare, piper și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron și se răcește în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista