Rubin ' s Reuben

Rubin ' s Reuben
Rubin ' s Reuben ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, boabe de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Reuben Dip, Ruben, și Fierbinte Reuben Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru piept: într-o oală mare, combinați sarea, zahărul, boabele de piper, fructele de ienupăr, ienibaharul, cuișoarele, semințele de muștar, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară și acoperiți cu 2 galoane apă. Aduceți amestecul la fierbere, îndepărtați-l de pe foc și răciți-l la 40 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Umpleți un injector de marinată cu o parte din saramură și injectați pieptul cu atâta saramură cât va ține. Scufundați pieptul în saramura rămasă și păstrați-l într-un vas de copt, acoperit, la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați pieptul într-o tigaie mare de prăjire și acoperiți-l cu cât mai mult din lichidul sărat pe care îl va ține tigaia. Acoperiți tigaia cu folie și introduceți-o în cuptor până când este fragedă și medie-rară, aproximativ 2 ore. Un termometru cu citire instantanee ar trebui să înregistreze 130 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți pieptul din cuptor, așezați-l pe un platou și/sau o tăietură și cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați pieptul să se odihnească timp de 1 oră. Feliați cât mai subțire posibil.
7
Pentru a servi: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți pâinea de secară și așezați-o pe o foaie de copt. Top cu 6 uncii felii subtiri piept, unele bere fiert varză acră și o felie de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pâine De SecarăPâine De Secară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți Rubens până când brânza este topită și încălzită, aproximativ 5 minute. Sus cu pansament Rusesc afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Încălziți o tigaie la foc mediu, adăugați slănina și dați grăsimea, gătind până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți slănina din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Se adaugă ceapa și se sotează în grăsimea de slănină până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
13
Adăugați varza, zahărul, berea și frunza de dafin și fierbeți până când aproape tot lichidul a dispărut, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
14
Adăugați slănina înapoi în tigaie pentru a se încălzi și reglați condimentul cu sare, piper și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
15
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron și se răcește în frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista