Ruben Cracker Topper

Ruben Cracker Topper
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de șuncă oscar mayer deli, brânză elvețiană mare în vârstă, varză acră claussen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Banh Mi pe un bun Hot Dog Topper, Topper De Anghinare, și California Pup Hot Dog Topper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați biscuiții într-un singur strat pe placa cu microunde. Completați fiecare cracker cu 1 bucată de șuncă, 1 linguriță. sauerkraut și 1 bucată de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Pentru LegarePentru Legare
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Cuptor cu microunde la 30 până la 45 sec. sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Se servește cald.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista