Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie
Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 496 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, sos de cremă de vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Jam roly-poly, Apple Roly Poly, și Apple Roly-Poly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rubarba, zahărul și 1 lingură de apă într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Acoperiți; gatiti pana cand rubarba se inmoaie pana la pulpa groasa, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Se amestecă în gem; rece. faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece.
Cerneti faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un castron mare. Folosind găuri mari pe răzătoarea cutiei, radeți untul congelat în castron; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și înghețați cel puțin 15 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia de coacere cu margini mari cu hârtie pergament.
Adăugați 2/3 cană de apă cu gheață în amestecul de făină, aruncând până se formează aluatul moale, adăugând mai multă apă cu gheață cu linguri dacă aluatul este rigid.
Transferați pe suprafața ușor făinată; frământați ușor 5 sau 6 rotații (untul trebuie să rămână în bucăți ferme).
Intindeti aluatul la dreptunghi de 12x9 inch.
Întindeți 6 linguri de umplutură peste aluat, lăsând o margine simplă de 1 inch pe toate părțile. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați stilul jelly-roll; cusătură de etanșare.
Așezați cusătura în jos pe foaia pregătită. Se termină sigiliul.
Ungeți glazura peste patiserie.
Coaceți patiseria până devine aurie (gemul se poate scurge), aproximativ 30 de minute. Se răcește scurt patiseria.
Tăiați roly-poly transversal în 6 până la 8 runde.
Se servește cald cu sos de cremă de vanilie și umplutura rămasă.