Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie

Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie
Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 496 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, sos de cremă de vanilie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Jam roly-poly, Apple Roly Poly, și Apple Roly-Poly pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați rubarba, zahărul și 1 lingură de apă într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Acoperiți; gatiti pana cand rubarba se inmoaie pana la pulpa groasa, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă în gem; rece. faceți înainte se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
1
Cerneti faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un castron mare. Folosind găuri mari pe răzătoarea cutiei, radeți untul congelat în castron; se amestecă pentru a se amesteca. Acoperiți și înghețați cel puțin 15 minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia de coacere cu margini mari cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Adăugați 2/3 cană de apă cu gheață în amestecul de făină, aruncând până se formează aluatul moale, adăugând mai multă apă cu gheață cu linguri dacă aluatul este rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Transferați pe suprafața ușor făinată; frământați ușor 5 sau 6 rotații (untul trebuie să rămână în bucăți ferme).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Intindeti aluatul la dreptunghi de 12x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Întindeți 6 linguri de umplutură peste aluat, lăsând o margine simplă de 1 inch pe toate părțile. Începând de la 1 latură lungă, înfășurați stilul jelly-roll; cusătură de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
7
Așezați cusătura în jos pe foaia pregătită. Se termină sigiliul.
8
Ungeți glazura peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Coaceți patiseria până devine aurie (gemul se poate scurge), aproximativ 30 de minute. Se răcește scurt patiseria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Tăiați roly-poly transversal în 6 până la 8 runde.
11
Se servește cald cu sos de cremă de vanilie și umplutura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista