Rubarbă La Grătar Brown Betty
Gratar rubarbă Brown Betty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 309 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de rubarbă, unt, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Apple Brown Betty, Peach Brown Betty, și Apple Brown Betty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la mediu scăzut.
Bateți panko, zahărul brun, 1/4 cană zahăr granulat, scorțișoara, ienibaharul, ghimbirul și cuișoarele într-un bol mediu până când sunt combinate. Într-un alt bol, aruncați rubarba cu restul de 2/3 cană de zahăr granulat și sucul de lămâie pentru a acoperi.
Ungeți o tigaie superficială de 8 inci rezistentă la cuptor sau un vas de copt rezistent la flacără.
Presărați 3 linguri de amestec de pesmet în fundul tigaiei. Se acoperă cu rubarba, apoi se presară cu firimiturile rămase și migdalele. Punctați cu untul tăiat.
Puneți tigaia în centrul grătarului; închideți capacul sau așezați o tigaie de unică folosință peste tigaie. Grătați până când umplutura este bulbucată și toppingul este maro auriu și crocant, 15 până la 20 de minute.
Se lasă să se răcească ușor, aproximativ 10 minute.
Se servește cald și deasupra cu înghețată de căpșuni.
Fotografie realizată de Con Poulos