Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu rubarbă. O porție conține 3405 calorii, 35g de proteine, și 89G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.01 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de unt, topping cu bici rece, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Dump Cake: ușor Potluck favorit cu amestec de tort și fructe de padure congelate, Dump Tort, și Dump Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați rubarba în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; se presară cu zahăr, apoi se amestecă gelatina uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu Aroma De Capsuni
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Bateți amestecul de tort, apa și untul cu biciul până se omogenizează; se toarnă peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate