Rubarbă Dump Tort
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu rubarbă. O porție conține 3405 calorii, 35g de proteine, și 89G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.01 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de unt, topping cu bici rece, gelatină cu aromă de căpșuni jell-O și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Dump Cake: ușor Potluck favorit cu amestec de tort și fructe de padure congelate, Dump Tort, și Dump Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați rubarba în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; se presară cu zahăr, apoi se amestecă gelatina uscată.
Bateți amestecul de tort, apa și untul cu biciul până se omogenizează; se toarnă peste rubarbă.
Se întinde pentru a acoperi complet rubarba.
Coaceți 45 min. sau până se rumenesc.
Se serveste cald acoperit cu bici rece.