Rubarbă Collins
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 548 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă sifonată, suc de lămâie, rubarbă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Zmeură-Rubarbă Collins Party Punch, Tom Collins, și Tom Collins pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mică, combinați rubarba și zahărul cu 3/4 cană de apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți până se îngroașă ușor și de culoare Roz Aprins, aproximativ 20 de minute.
Lăsați siropul să se răcească apoi turnați printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron. Apăsați ușor și aruncați solidele. Faceți înainte: siropul simplu de rubarbă poate fi făcut în avans și depozitat într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.
Într-un agitator de cocktail, combinați 1 uncie de sirop simplu de rubarbă cu ginul și sucul de lămâie. Umpleți agitatorul cu gheață și agitați energic până se amestecă complet, aproximativ 20 de secunde. Se strecoară într-un pahar highball și se acoperă cu șampanie sau apă sifonată.