Roșu, alb și albastru
Reteta roșu, alb și albastru fleac ar putea satisface pofta scoțian în jurul valorii de 2 ore. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 797 calorii, 10g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, culoarea alimentelor lichide, culoarea alimentelor lichide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșu, alb și albastru, Roșu, Alb Și Albastru, și Roșu, Alb Și Albastru Berry Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați două vase de copt din sticlă pătrate de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, zară, ulei, ouă și cacao cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Împărțiți aluatul între 2 boluri.
Adăugați culoarea roșie a alimentelor într-un castron și amestecați bine.
Se toarnă într-unul din vasele de copt.
Adăugați culoarea albastră a alimentelor în alt castron și amestecați bine.
Se toarnă în alt vas de copt.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet în vasele de copt, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și vanilie până se omogenizează. Într-un alt castron mare, bateți frișca și restul de 1/4 cană de zahăr până se formează vârfuri tari.
Se amestecă 1/2 cană de frișcă în amestecul de brânză cremă. Îndoiți ușor încă 1 1/2 căni de frișcă. Pune deoparte.
Tăiați prăjiturile în pătrate de 1 inch.
Pune jumătate din cuburi tort albastru în partea de jos a castron fleac.
Adăugați o treime din amestecul de brânză cremă deasupra.
Adăugați jumătate din cuburile de tort roșu, urmate de încă o treime din amestecul de brânză cremă. Se acoperă cu cuburile de tort albastre rămase, apoi amestecul de brânză cremă rămas. Rezervați tortul roșu rămas pentru o altă utilizare.
Adăugați frisca rămasă deasupra fleacului.
Se ornează cu căpșuni și afine.