Roșiile marinate ale lui Missy
Roșiile marinate ale lui Missy ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 18 porții cu 73 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, oțet balsamic, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cupcakes cu lămâie și afine ale lui Missy, Bilele de unt de arahide ale mătușii Missy, și Tortul de catifea roșie al lui Missy cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele, cu excepția roșiilor, într-un castron mare de sticlă.
Bateți pentru a combina, apoi adăugați roșiile. (Puteți crește cantitatea de roșii dacă este necesar.) Folosiți roșii roșii obișnuite sau un amestec de roșu, galben, moștenire etc. Folosiți și diferite dimensiuni de roșii-drăguț!Se lasă la marinat cel puțin 3 până la 4 ore, câteva ore dacă este posibil. Roșiile vor da lichid pe măsură ce se marinează.Folosiți roșiile rămase pentru a face bruschetta: feliați bagheta și periați feliile cu ulei de măsline. Grătiți pe o tigaie sau o tigaie la grătar până devine aurie. Frecați feliile cu căței de usturoi. Se acoperă cu roșii, permițând sucului să picure pe pâine.