Roșii și ardei umpluți greci (Yemista)

Roșii și ardei umpluți greci (Yemista)
Roșii umplute grecești și ardei (Yemista) ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 420 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ulei de măsline, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 31 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Luni fără carne: roșii umplute grecești coapte cu orez (Yemista), Yemista mamei (legume umplute grecești cu orez), și Gemista (roșii și ardei umpluți greci).

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile de roșii, lăsând 1 colț încă atașat pentru a crea un capac. Scoateți interiorul roșiilor și transferați 'carnea' într-un castron mare; stoarceți sucurile din roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați vârfurile de ardei verzi și rezervați pentru utilizare ulterioară; scoateți semințele și membranele. Aranjați roșiile și ardeii grași într-un vas de copt de 11x17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în untul topit până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați mandrina măcinată, sosul de soia, sarea condimentată și piperul negru în amestecul de ceapă; gătiți până când mandrina măcinată se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se amestecă carnea de roșii stoarse și apa în mandrina rumenită; se aduce la foc mic, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați orez și aduceți la fierbere; scoateți tigaia de pe foc. Puneți amestecul de carne de vită-orez în roșii; așezați blaturile pe roșiile umplute și aranjați-le în vasul de copt cu capacul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Umpleți ardeii grași cu amestec de carne de vită-orez și acoperiți cu capace rezervate; așezați ardeii grași lateral în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Se toarnă ulei de măsline peste roșii umplute și ardei grași; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Întoarceți ardeii grași și continuați să coaceți până când ardeii grași și roșiile sunt înmuiate, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca funcționează foarte bine cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care îl puteți încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista