Roșii verzi la grătar cu Salsa roșie și galbenă de roșii-busuioc

Roșii verzi la grătar cu roșii roșii și galbene-salsa de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de frunze de oregano, Ulei de măsline, chile, cum ar fi jalapeincormo, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Roșii verzi prăjite cu creveți și sos de cremă de busuioc de roșii, Roșii verzi prăjite cu salsa de roșii coapte, și Roșii verzi prăjite crocante cu Salsa de roșii proaspete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți roșiile necoapte.
Tăiați transversal în runde groase de 1/2 inch, aruncând capetele și fundul tulpinii. Într-un castron mare, amestecați ușor feliile de roșii, uleiul de măsline, jumătate de usturoi și maghiranul.
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Între timp, clătiți și miezuiți roșiile coapte; tăiat în jumătate transversal. Strângeți ușor jumătățile de roșii pentru a îndepărta semințele. Tăiați roșiile și puneți-le într-un castron.
Adăugați usturoiul rămas și ceapa, ardeiul roșu, busuiocul, sucul de lămâie și chile.
Se adaugă sare și piper după gust.
Ridicați roșiile necoapte din marinată și așezați-le pe un grătar uns pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand rosiile se rumenesc frumos, 6 pana la 10 minute in total. Aranjați pe un platou și lingurați salsa de roșii coapte deasupra.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.