Roșii verzi la grătar cu Salsa roșie și galbenă de roșii-busuioc

Roșii verzi la grătar cu Salsa roșie și galbenă de roșii-busuioc
Roșii verzi la grătar cu roșii roșii și galbene-salsa de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de frunze de oregano, Ulei de măsline, chile, cum ar fi jalapeincormo, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Roșii verzi prăjite cu creveți și sos de cremă de busuioc de roșii, Roșii verzi prăjite cu salsa de roșii coapte, și Roșii verzi prăjite crocante cu Salsa de roșii proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți roșiile necoapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
2
Tăiați transversal în runde groase de 1/2 inch, aruncând capetele și fundul tulpinii. Într-un castron mare, amestecați ușor feliile de roșii, uleiul de măsline, jumătate de usturoi și maghiranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MaghiranMaghiran
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se adaugă sare și piper după gust. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Între timp, clătiți și miezuiți roșiile coapte; tăiat în jumătate transversal. Strângeți ușor jumătățile de roșii pentru a îndepărta semințele. Tăiați roșiile și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați usturoiul rămas și ceapa, ardeiul roșu, busuiocul, sucul de lămâie și chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
6
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Ridicați roșiile necoapte din marinată și așezați-le pe un grătar uns pe un pat solid de cărbuni medii sau la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); acoperiți grătarul cu gaz. Gatiti, intorcand o data, pana cand rosiile se rumenesc frumos, 6 pana la 10 minute in total. Aranjați pe un platou și lingurați salsa de roșii coapte deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
TomateTomate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista