Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi

Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 414 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, Grătar de miel cu crustă de usturoi, și Grătar de miel cu crustă de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați 1/4 cană de ulei de roșii rezervat, usturoi și șalotă într-un vas mic de copt; se presară sare și piper și se acoperă cu folie.
Coaceți până când usturoiul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Transferați amestecul de usturoi în procesor.
Adăugați roșiile și oregano. Se amestecă până se formează pasta. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Se transferă în castron, se acoperă și se răcește.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și rozmarinul în tigaie.
Se sotează până se rumenesc usturoiul, aproximativ 5 minute. Aruncați usturoiul și rozmarinul.
Presărați mielul pe toate părțile cu sare și piper.
Adăugați 1 raft în tigaie, cu partea rotunjită în jos. Căutați până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați raftul pe o foaie mare de copt cu margini, rotunjită în sus. Repetați cu raftul de miel rămas.
Preîncălziți cuptorul la 450 F. miel fript 18 minute.
Întindeți 1/3 cană de pastă de roșii-usturoi subțire peste tot. Reveniți la cuptor și prăjiți până când termometrul este introdus în registrele centrale 134 buc.F, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Lăsați mielul să se odihnească 10 minute.
Tăiați între oase în cotlete individuale și serviți.
Fructele de cireș negru și un finisaj ușor picant se potrivesc frumos pentru mielul usturoi. Încercați Alpha Estate 2005 Xi Bucormmavro (Grecia, 36 USD).