Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi
Roșii uscate la soare și grătar de miel cu crustă de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 5,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 414 calorii, 29G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, ulei de măsline, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Grătar de miel cu crustă de usturoi-rozmarin, Grătar de miel cu crustă de usturoi, și Grătar de miel cu crustă de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați 1/4 cană de ulei de roșii rezervat, usturoi și șalotă într-un vas mic de copt; se presară sare și piper și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Tomate
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți până când usturoiul este fraged, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați amestecul de usturoi în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
Adăugați roșiile și oregano. Se amestecă până se formează pasta. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6
Se transferă în castron, se acoperă și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și rozmarinul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se sotează până se rumenesc usturoiul, aproximativ 5 minute. Aruncați usturoiul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
4
Presărați mielul pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
5
Adăugați 1 raft în tigaie, cu partea rotunjită în jos. Căutați până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați raftul pe o foaie mare de copt cu margini, rotunjită în sus. Repetați cu raftul de miel rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Raft De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
7
Preîncălziți cuptorul la 450 F. miel fript 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Întindeți 1/3 cană de pastă de roșii-usturoi subțire peste tot. Reveniți la cuptor și prăjiți până când termometrul este introdus în registrele centrale 134 buc.F, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
10
Lăsați mielul să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
11
Tăiați între oase în cotlete individuale și serviți.
1
Fructele de cireș negru și un finisaj ușor picant se potrivesc frumos pentru mielul usturoi. Încercați Alpha Estate 2005 Xi Bucormmavro (Grecia, 36 USD).