Roșii Umplute Sărate
Roșiile umplute sărate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 150 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,08 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, pâine de cereale, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare sunt Un picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, Fetan și mazăre umplute cu dovlecei, nuci și zahăr brun umplute cu mere Macintosh, Roșii de proveniență (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Ovăz savuros cu Brie și roșii Cherry.
Instrucțiuni
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană; deoparte.
Tăiați partea superioară a fiecărei roșii. Scoateți pulpa, lăsând cojile intacte. Aruncați blaturile și pulpa.
Așezați roșiile pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie.
Presărați roșiile cu sare și piper.
Combinați pesmetul, busuiocul, măslinele și usturoiul într-un bol mic. Puneți 1/4 din amestecul de pesmet în fiecare coajă de roșii.
Stropiți fiecare roșie cu 1/2 linguriță de ulei.Se fierbe 3 până la 4 minute sau până se încălzește bine.