Roșii umplute cu salată de pui
Roșiile umplute cu salată de pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 95 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de pui, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Pui Roșii Umplute, Salată De Pui Roșii Umplute, și Salată De Pui-Roșii Umplute.
Instrucțiuni
Tăiați 1/2 inch deasupra fiecărei roșii. Scoateți pulpa din roșii. Întoarceți roșiile cu susul în jos pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron mediu, combinați puiul, ardeiul gras, porumbul și ceapa.
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline și următoarele 6 ingrediente.
Se toarnă peste pui, aruncând ușor pentru a acoperi.
Tapetați roșiile cu salată de frunze sau frunze de spanac. Puneți salata de pui uniform în roșii. Refrigerați sau serviți imediat.