Roșii umplute cu cârnați și busuioc

Roșii umplute cu cârnați și busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile umplute cu cârnați și busuioc. Această rețetă face 8 porții cu 322 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper cayenne, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu cârnați, roșii și busuioc, Ricotta-Roșii Umplute Cu Busuioc, și Busuioc" brânză " roșii umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Folosind un cuțit zimțat, tăiați sfertul superior al fiecărei roșii și rezervați blaturile. Scoateți pulpa din interiorul fiecărei roșii și transferați-o într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și cayenne în robotul de bucătărie și procesați până se omogenizează; se toarnă într-un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cârnații, herbes de Provence, ardeiul gras, ceapa, țelina tăiată cubulețe și usturoiul. Gatiti, amestecand, pana cand cârnații se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Transferați amestecul de cârnați și cuburile de pâine în robotul de bucătărie și pulsați până la tocat. Împachetați roșiile cu amestecul de cârnați-pâine, astfel încât umplutura să fie bombată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Puneți roșiile umplute în vasul de copt deasupra sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Așezați busuiocul, nucile, brânza și frunzele de țelină în robotul de bucătărie și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Se presară pe roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Puneți blaturile de roșii, tăiate în jos, între roșiile umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
10
Coaceți până când umplutura este aurie, aproximativ 20 de minute. Acoperiți fiecare roșie cu un blat și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Fotografie de Kana Okada
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista