Roșii Umplute Cu Ciuperci
Roșiile umplute cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 170 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, unt, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată Caldă De Ciuperci Roșii Umplute, Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, și Ciuperci umplute cu Hollandaise și 5 ciuperci super umplute.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătate; scoateți și aruncați pulpa, lăsând o coajă subțire.
Se presară ușor cu sare; inversați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge timp de 15 minute.
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile în unt până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Se presară cu făină; se amestecă smântâna. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă firimiturile de pâine, pătrunjelul și 1/3 cană de brânză. Lingură în căni de roșii; se presară cu brânză rămasă.
Așezați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 400 km.10 minute sau pana se topeste branza.