Roșii umplute
Roșiile umplute sunt un lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 216 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cu adevărat mari, mozzarella, ardei dintr-un borcan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), și Roșii Umplute.
Instrucțiuni
Cereți unui adult să transforme cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Tăiați blaturile de pe roșii (păstrați blaturile) și scoateți interiorul într-o sită așezată peste un castron.
Tăiați mozzarella în bucăți și tăiați sau rupeți frunzele de busuioc.
Așezați roșiile într-un vas de copt.
Adăugați câteva bucăți de mozzarella în fiecare roșie.
Puneți câteva frunze de busuioc rupte în fiecare.
Rupeți sau tăiați ardeiul roșu în bucăți, apoi adăugați o bucată la fiecare roșie.
Adăugați mai multe mozzarella, busuioc și piper în straturi până când fiecare roșie este plină.
Puneți o pată de pesto în fiecare roșie, apoi puneți blaturile la loc.
Se toarnă peste sucurile din interiorul roșiilor. Cereți unui adult să le pună la cuptor timp de 20 de minute.