Roșii prăjite, mozzarella și rachetă

Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, roșii prăjite, mozzarella și rachetă ar putea fi o mare lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 443 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pâine, câteva crenguțe de cimbru, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Farfalle cu rachetă și Mozzarella, Salată de portocale, mozzarella și rachetă, și Salată de rachete de piersici și mozzarella cu crutoane balsamice și de casă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați roșiile, tăiate cu fața în sus, într-o tavă de prăjire și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline, oțetul balsamic și cimbru. Condimentați și gătiți timp de 30 de minute.
Între timp, prăjiți pâinea până devine aurie. Împărțiți între 2 farfurii și acoperiți cu roșiile. Împrăștiați pe mozzarella, frunze de busuioc și rachetă.
Stropiți cu ulei de măsline și serviți.