Roșii prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră

Roșii prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii prăjite la cuptor cu brânză de capră, Roșii prăjite la cuptor cu brânză caldă de capră, și Brânză de capră-roșii umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Feliați partea superioară de 1/2 inch din fiecare roșie și rezervați blaturile. Scoateți miezurile și semințele de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați o așchie foarte subțire de pe fundul fiecărei roșii pentru a-i ajuta să se ridice drept. Aranjați roșiile într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Într-un castron, combinați brânza de capră cu oul, usturoiul, busuiocul, sarea, piperul și 2 linguri de ulei de măsline. Puneți amestecul de brânză de capră în roșii, umplând umplutura la 1/2 inch deasupra jantei. Acoperiți cu blaturile de roșii și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți roșiile timp de 35 de minute, până când sunt fragede și rumenite în pete și brânza este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să stea 15 minute.
7
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista