Roșii prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră

Roșii prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii prăjite la cuptor cu brânză de capră, Roșii prăjite la cuptor cu brânză caldă de capră, și Brânză de capră-roșii umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Feliați partea superioară de 1/2 inch din fiecare roșie și rezervați blaturile. Scoateți miezurile și semințele de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați o așchie foarte subțire de pe fundul fiecărei roșii pentru a-i ajuta să se ridice drept. Aranjați roșiile într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-un castron, combinați brânza de capră cu oul, usturoiul, busuiocul, sarea, piperul și 2 linguri de ulei de măsline. Puneți amestecul de brânză de capră în roșii, umplând umplutura la 1/2 inch deasupra jantei. Acoperiți cu blaturile de roșii și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți roșiile timp de 35 de minute, până când sunt fragede și rumenite în pete și brânza este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați să stea 15 minute.
7
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista