Roșii prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați roșiile prăjite la cuptor umplute cu brânză de capră. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 234 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți busuioc, roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii prăjite la cuptor cu brânză de capră, Roșii prăjite la cuptor cu brânză caldă de capră, și Brânză de capră-roșii umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Feliați partea superioară de 1/2 inch din fiecare roșie și rezervați blaturile. Scoateți miezurile și semințele de roșii.
Tăiați o așchie foarte subțire de pe fundul fiecărei roșii pentru a-i ajuta să se ridice drept. Aranjați roșiile într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 pe 13 inci.
Într-un castron, combinați brânza de capră cu oul, usturoiul, busuiocul, sarea, piperul și 2 linguri de ulei de măsline. Puneți amestecul de brânză de capră în roșii, umplând umplutura la 1/2 inch deasupra jantei. Acoperiți cu blaturile de roșii și stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Coaceți roșiile timp de 35 de minute, până când sunt fragede și rumenite în pete și brânza este fierbinte.
Lăsați să stea 15 minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.