Roșii la grătar cu parmezan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă roșii la grătar cu parmezan. O porție conține 100 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 45 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 6 persoane. O persoană a încercat această rețetă și i-a plăcut. De la preparare până la servire, durează aproximativ 15 minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită roșii, ulei de măsline, cățel de usturoi și piper măcinat grosier. Cu un scor de 72% , acest fel de mâncare este solid. Încearcă pește asiatic la grătar , chiftele de crab la grătar și pâine prăjită cu pere și prosciutto la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați roșiile în jumătate. Folosind o lingură mică, scoateți semințele.
Așezați jumătățile de roșii pe o tigaie de grătar unsă cu spray de gătit.
Combinați uleiul, usturoiul și piperul.
Ungeți roșiile cu o pensulă.
Frigeți la aproximativ 15 cm de la foc timp de 3-4 minute sau până se încălzește complet. Într-un bol mic, combinați pesmetul și parmezanul.
Presărați peste roșii. Frigeți încă 1-2 minute sau până când firimiturile se rumenesc ușor.