Roșii fripte cu brânză de capră și polen de fenicul

Roșii fripte cu brânză de capră și polen de fenicul
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Roșiile fierte cu brânză de capră și polen de fenicul ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 205 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper de mare, ulei de măsline, roșii prune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Spaghete cu polen de fenicul, portocale, usturoi și mentă, Polen de fenicul saut file de păstrăv pe păstârnac și piure de mere, și Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aranjați roșiile, tăiate cu fața în sus, într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Stropiți fiecare jumătate de roșie cu 1/2 linguriță de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Se fierbe timp de 3 până la 4 minute sau până la sfârâit și rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3
Scoateți din cuptor și acoperiți fiecare jumătate de roșie cu o felie de brânză de capră, 1 linguriță de ulei de măsline și un vârf de polen de fenicul. Se fierbe timp de 3 până la 4 minute sau până când brânza de capră este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați roșiile într-un platou cu o spatulă și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se servește cu: pâine de țară la grătar sau cârnați la grătar, cotlete de miel sau friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De țarăPâine De țară
8 Salote Mari8 Salote Mari
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista