Roșii cu usturoi și ierburi

Roșii cu usturoi și ierburi
Roșiile cu usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 93 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Roșii cu usturoi și ierburi, Usturoi Și Roșii Din Plante, și Roșii prăjite cu usturoi și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie sote suficient de mare pentru a ține toate roșiile într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul în ulei și gătiți la foc mediu timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați roșiile, busuiocul, pătrunjelul, cimbru, sare și piper. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 5 până la 7 minute, aruncând ocazional, până când roșiile încep să-și piardă forma rotundă fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
SareSare
4
Se presară cu puțin busuioc proaspăt tocat și pătrunjel și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista