Roșii cu usturoi și ierburi
Roșiile cu usturoi și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 93 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 37 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Roșii cu usturoi și ierburi, Usturoi Și Roșii Din Plante, și Roșii prăjite cu usturoi și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie sote suficient de mare pentru a ține toate roșiile într-un singur strat.
Adăugați usturoiul în ulei și gătiți la foc mediu timp de 30 de secunde.
Adăugați roșiile, busuiocul, pătrunjelul, cimbru, sare și piper. Reduceți focul la minim și gătiți timp de 5 până la 7 minute, aruncând ocazional, până când roșiile încep să-și piardă forma rotundă fermă.
Se presară cu puțin busuioc proaspăt tocat și pătrunjel și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.