Roșii Coapte

Roșii Coapte
Roșiile coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr, roșii, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșii provensal (roșii coapte umplute cu brânză și pesmet), Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru, și roșii coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați feliile de roșii într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Felii De RoșiiFelii De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Se presară roșii cu ceapă verde și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
3
Coaceți la 350 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor și presărați brânză, busuioc și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BrânzăBrânză
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista