Roșii Cherry umplute cu salată de mere de pui
Roșiile Cherry umplute cu salată de mere de pui ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 131 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți scorțișoară măcinată, apă, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Kale cu brânză de capră-roșii Cherry umplute, Salată de paste cu pui, castraveți, roșii Cherry și Feta, și Salată De Pui Roșii Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul în apă și lăsați-l deoparte să se răcească. Tăiați cu grijă o cantitate mică din vârful roșiilor (aveți grijă să nu îndepărtați prea mult) și scoateți semințele. (O lingură de măsurare de 1/4 linguriță funcționează bine pentru această procedură.) Cojiți merele, îndepărtați miezul și tocați-le bine și acoperiți-le cu suc de lămâie. Se toacă puiul răcit fin, se condimentează cu sare și piper și scorțișoară și se amestecă maioneza și pătrunjelul tocat, amestecând bine. Puneți salata de pui în roșii și garnisiți cu frunzele de rozmarin.