Roșii Cherry cu măsline
Roșii Cherry cu măsline este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 95 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de piper, rozmarin, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Roșii Cherry prăjite cu măsline și Bowties, Roșii Cherry învelite în Prosciutto cu măsline, și Paste cu roșii Cherry, măsline și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul cu aromă de usturoi și rozmarinul într-un wok antiaderent, cu fund gros (sau tigaie largă, grea) care are un capac; se încălzește la foc mic până la mediu, lăsând rozmarinul să sfârâie parfumat, timp de 30 de secunde.
Adăugați roșii de cireșe (sau struguri); gătiți, amestecând ușor, până când roșiile încep să se înmoaie și să-și scurgă sucurile vâscoase, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați vermut și aduceți la un balon. Clamp pe capac și se fierbe 1 minut mai mult.
Scoateți capacul și amestecați măslinele.
Lăsați bulele descoperite până când sucurile se reduc puțin, cu aproximativ 1 minut mai mult. Se amestecă cea mai mare parte a pătrunjelului și se condimentează după gust cu sare și piper.
Se toarnă într-un vas de servire încălzit și se lasă să stea 10 minute pentru a permite sucurilor să se îngroașe și aromelor să se înmoaie.
Se presară cu pătrunjelul rămas și se servește.