Rozmarin Focaccia

Rozmarin Focaccia
Rosemary Focaccia ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 182 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Dacă aveți frunze de rozmarin, rozmarin, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, Rozmarin Focaccia, și Rozmarin Focaccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti buretele, dizolvați mierea și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor 1 1/2 căni făină universală în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 1/2 căni de făină universală și 2 linguri de ulei în amestecul de drojdie, amestecând până se combină bine. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Pentru a pregăti aluatul, lingurați ușor 1 cană făină universală și făină integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit. Se amestecă 1 cană făină universală, făină integrală de grâu, 1 linguriță sare și rozmarin tocat în amestec de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie 6 minute sau până când aluatul este neted și elastic (aluatul va fi lipicios). Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii (aluatul va fi umed).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
RozmarinRozmarin
AluatAluat
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Răzuiți aluatul într-o tigaie cu jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Apăsați ușor aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Ungeți aluatul cu 1 lingură de ulei; se presară cu frunze de rozmarin și 1/2 linguriță de sare kosher. Acoperiți; lăsați să se odihnească 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Sare KosherSare Kosher
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista