Rouille de ardei roșu și pâine prăjită de creveți
Rouille de ardei roșu și pâine prăjită de creveți este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fire de șofran, creveți, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bouillabaisse cu Rouille și pâine prăjită cu usturoi, Rouille De Ardei Roșu Prăjit, și Școală de gătit: Bouillabaisse cu un Rouille de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incalzeste cuptorul la 425 F. Se taie marunt catei de usturoi cu piper cayenne și șofran în mini procesor.
Adăugați ardei roșu prăjit și oțet la procesor; amestecați până aproape neted. Se amestecă în maioneză. Condimentează rouille după gust cu sare și piper.
Transferați 1/3 cană de rouille într-un castron mediu.
Adăugați creveți și aruncați pentru a acoperi. Aranjați feliile de baghetă cu aluat pe foaia de copt.
Întindeți fiecare felie cu rouille.
Coaceți până când fundul de pâine prăjită este crocant și rouille are o culoare mai închisă, aproximativ 10 minute.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați creveți, răspândind într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste si opac in centru, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Aranjați toasturile pe farfurie.
Așezați 2 creveți pe fiecare pâine prăjită; presărați pâine prăjită cu capere.