Roughy de portocale într-un sos de ciuperci
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, Orange Roughy într-un sos de ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de pescatarian de încercat. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 271 de calorii. Pentru 4,55 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați boia de ardei, ceapă, fileuri de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Roughy de portocale cu sos de mărar, Roughy de portocale cu sos tartar și Roughy de portocale cu sos de ardei roșu sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu și ungeți cu spray de gătit.
Într-o cratiță medie acoperită cu spray de gătit la foc mediu, gătiți și amestecați ciupercile și ceapa aproximativ 4 minute. Asezonați cu lămâie piper, condimente italiene, piper și sare.
Luați de pe foc și lăsați să se răcească aproximativ 10 minute. Amestecați bine iaurtul și parmezanul.
Aranjați fiecare file de portocale în tava de copt pregătită peste aproximativ 2 linguri de amestec de ciuperci. Acoperiți fileurile cu amestecul de ciuperci rămas.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Se condimentează cu boia și se ornează cu pătrunjel pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Orange Roughy. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Vintage Rosado
Un Cava premium elegant, care oferă arome și arome strălucitoare de citrice, alături de bule fine și delicate, care sunt semnul distinctiv al unui vin spumant superb. ALIMENTE: Acest Naveran Brut Rosado se va combina cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar bogat. carne roșie aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, în special pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.